Getstay.nl - Gastvrij aan Zee

Even voorstellen

 

In de bruisende wereld van vakantieverhuur begon het allemaal met een visie en de vastberadenheid van Jacco Hopman, oprichter en eigenaar van Gastvrijaanzee. Het jaar was 2019, en gewapend met niets meer dan een klein kantoor, een aantekenblok en een telefoon, begon Jacco aan een reis die de normen van gastvrijaanzee in de verhuurbranche zou veranderen.
Met Nederland als achtergrond, een land dat bekend staat om zijn betoverende landschappen en gastvrije sfeer, besefte Jacco al snel dat de verhuur van vakantiehuizen een gouden kans bood. Hij begon huiseigenaren persoonlijk te bellen, met de eenvoudige boodschap dat Gastvrijaanzee niet slechts een verhuurorganisatie was.
 

 
Jacco Hopman
 

Jacco Hopman

Egmond
 
Hoofdkantoor
 
 

Het begon met een paar vakantiehuisjes in het pittoreske Egmond, maar al snel groeide het uit tot veel meer dan dat. Jacco, een voorstander van persoonlijk contact, deed altijd zelf de incheck en bouwde zo sterke banden op met zowel huiseigenaren als gasten. Hij deelde zijn passie voor Egmond, een plek waar hij thuis was, en zijn uitgebreide kennis zorgde ervoor dat elke gast een unieke en lokale ervaring beleefde.

Op 1 januari 2023 nam Jacco een gedurfde stap door de naam Gastvrijaanzee te vervangen naar Getstay. Het was niet zomaar een rebranding; het was een evolutie die de internationale uitbreiding en diversificatie van Getstay weerspiegelde. Niet langer beperkt tot de Nederlandse kust, verhuurt Getstay nu vakantiehuizen van Nederland, Curaçao, tot aan de prachtige kusten van Turkije.
 

Wat Getstay onderscheidt, gaat echter verder dan de locaties. Het gaat om de belofte van plezier in het leven en een toewijding aan service tot het uiterste. Het team van Getstay is sinds de oprichting gegroeid en omvat nu betrokken experts die samenwerken om elke gast een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Getstay is niet slechts een verhuurbedrijf; het is een brug tussen reizigers en unieke verblijven. Het is het resultaat van zijn visie, maar het weerspiegelt nu de passie van een toegewijd team dat gelooft dat een oprechte glimlach en doorzettingsvermogen het grootste teken van succes is.
De reis van Getstay gaat door, en het belooft nog veel meer verhalen van gastvrijheid, groei en onvergetelijke ervaringen te brengen. Welkom bij Getstay, waar elk verblijf een nieuw hoofdstuk is in een uitnodigend avontuur.
We proberen toekomstige uitbreidingsplannen voor Getstay met jullie te delen, blijft op de hoogte en volg ons op social media.
 

Ontdek de wereld van GetStay en laat je leiden naar een nieuwe dimensie van luxe reizen, waarbij elk verblijf een uniek hoofdstuk vormt in jouw persoonlijke verhaal van ontdekking en genot.