Book a holiday at a professional holiday home rental agency

Halve marathon Egmond aan Zee

Korting tijdens de halve marathon van Egmond!

Het sportiefste weekend van het jaar staat voor de deur in Egmond aan Zee! De halve marathon! Bent u erbij als deelnemer of enthousiaste toeschouwer? Of heeft u gewoon zin in een gezellig weekend in Egmond?

Dan hebben wij goed nieuws! In het weekend van 12 t/m 15 januari bieden wij prachtige accommodaties aan met 20% korting!

* De korting wordt automatisch berekend bij het kiezen van u accommodatie. 

 

 

 

Ontdek de Magie van de Halve Marathon in Egmond aan Zee en Verrijk uw Verblijf met Getstay

Bent u een fervent hardloper die houdt van uitdagingen en adembenemende kustlandschappen? Dan mag u de Halve Marathon in Egmond aan Zee niet missen. Dit spectaculaire evenement combineert de opwinding van het hardlopen met de prachtige omgeving van de Nederlandse kust.

Waarom Egmond aan Zee?

Egmond aan Zee staat bekend om zijn schilderachtige uitzichten op de Noordzee en sfeervolle stranden. De Halve Marathon neemt deelnemers mee langs kronkelende duinpaden, brede stranden en schilderachtige dorpjes. Het is een unieke hardloopervaring die u niet snel zult vergeten.

Waarom u accommodatie boeken via Getstay?

Getstay biedt de perfecte accommodatie voor deelnemers aan de Halve Marathon in Egmond aan Zee. Hier zijn enkele redenen waarom u uw verblijf bij Getstay moet boeken:

  1. Gunstige Locatie: Getstay is strategisch gelegen, op slechts een steenworp afstand van de start- en finishlijn van de halve marathon. Dit betekent dat u gemakkelijk toegang heeft tot het evenement zonder lange reistijden.

  2. Comfortabele Voorzieningen: Na een intensieve hardloopsessie wilt u ontspannen en tot rust komen. Getstay biedt comfortabele accommodaties en moderne voorzieningen, zodat u volledig kunt genieten van uw verblijf.

  3. Lokale Expertise: Het Getstay-team kent de omgeving goed en kan u voorzien van waardevolle tips over de beste restaurants, bezienswaardigheden en herstelmethoden na de race.