Book a holiday at a professional holiday home rental agency

Wandel4daagse Alkmaar

10% Korting tijdens de Alkmaarse Wandel4daagse 

Ontdek de magie van de 16de editie van de Wandel4daagse Alkmaar, een onvergetelijk avontuur dat plaatsvindt van woensdag 12 t/m zaterdag 15 juni 2024. Beleef de meest afwisselende 4daagse van Nederland, slingerend langs prachtige molens, door weelderige bossen en adembenemende natuur.

Om uw ervaring nog specialer te maken, bieden wij tijdens dit betoverende evenement een exclusieve 10% korting op al onze accommodaties rondom Alkmaar. Stel u voor: een sfeervol verblijf in het charmante Egmond aan Zee of in een luxueuze duinpark Villa in Egmond aan den Hoef. Laat u inspireren door de serene omgeving en begin vol energie aan deze prachtige wandel4daagse.

Wat het nog gemakkelijker maakt, is dat onze accommodaties uitstekend bereikbaar zijn vanaf de startlocatie van de 4daagse met het openbaar vervoer. Dus waar wacht u nog op? Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en maak van de Wandel4daagse Alkmaar een onvergetelijk avontuur met een perfect verblijf in onze accommodaties. Reserveer nu en laat het wandelplezier beginnen!

Ontdek de Betovering: Wandel4daagse Alkmaar 2024 met GetStay!

Stap in de magische wereld van de Wandel4daagse Alkmaar 2024 en maak uw ervaring onvergetelijk met een comfortabel verblijf bij GetStay! Van woensdag 12 t/m zaterdag 15 juni verwelkomt Alkmaar wandelliefhebbers voor de 16de editie van dit betoverende evenement.

Geniet van 10% Korting - Exclusief voor GetStay Gasten!

Waarom kiezen voor GetStay? Boek nu en geniet van een exclusieve 10% korting op onze accommodaties rondom Alkmaar. Of u nu de rust van Egmond aan Zee verkiest of zich wil laten omarmen door luxe in een duinpark Villa in Egmond aan den Hoef, wij bieden de perfecte uitvalsbasis om vol energie aan de Wandel4daagse te beginnen.

Optimale Bereikbaarheid: Startpunt Wandel4daagse vanuit GetStay Accommodaties

Maar dat is nog niet alles. Onze accommodaties zijn strategisch gelegen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de start van de 4daagse met het openbaar vervoer. Laat het gedoe van het reizen achter u en focus op wat echt belangrijk is: de prachtige wandelroutes die Alkmaar te bieden heeft.

Mis deze kans niet om uw wandelavontuur te verrijken met comfort en gemak. Reserveer vandaag nog uw accommodatie bij GetStay en ervaar de perfecte combinatie van ontspanning en wandelplezier tijdens de Wandel4daagse Alkmaar!